Bedrijfsprofiel

Glashandel Devri Amsterdam B.V. is onderdeel van de “Devri Beheer Groep" en wij willen u graag kennis laten maken met onze kennis en ervaring met (vlak)glas.

Glashandel Devri is een toonaangevend en nationaal georiënteerd bedrijf dat zich, reeds jarenlang, bezig houdt met het leveren en monteren van alles op vlakglasgebied (denk hierbij o.a. aan inbraakwerend-, kogelwerend-, brandwerend-, zonwerend-, isolatie-, hard- en natuurlijk enkelglas), voor zowel bedrijven als particulieren.

Door ons goed opgeleid en vakbekwaam personeel, ruime vakkennis en jarenlange ervaring op het gebied van glas en al haar toepassingen, zorgen wij te allen tijde voor een passende oplossing bij vraagstukken van onze klanten.

GLAS IS NAMELIJK ONZE ZORG!

Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit hebben wij verankert in ons kwaliteitssysteem dat getoetst wordt door onafhankelijke Certificatie Instellingen waardoor wij, reeds jarenlang, VCA gecertificeerd zijn.

Wij zijn, met name, gespecialiseerd in renovatieprojecten, zowel groot als klein, maar ook nieuwbouw behoort tot onze werkzaamheden.

Diverse projecten, waaronder een paar heel speciale, zijn reeds door ons uitgevoerd. Enkele daarvan kunt u terugvinden op onze website onder projecten.
Tevens zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op calamiteiten en reguliere herstelwerkzaamheden voor onze vaste klanten.

DEVRI HARDGLAS B.V. is een separaat onderdeel van de “Devri beheer groep” en is gespecialiseerd in technisch glas voor zowel binnen- als buitentoepassingen.